Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Selecţionerul Braziliei, încrezător că Neymar va juca din nou la actuala ediţie a Cupei Mondiale

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal
"Neymar a resimţit dureri la gleznă, dar a decis să rămână pe teren pentru a-şi ajuta colegii, iar acest lucru este remarcabil. Nu am văzut când s-a accidentat, am revăzut ulterior imaginile, dar atitudinea sa m-a uluit. Avem încredere, Neymar va juca din nou la această Cupă Mondială", a declarat Tite.

Comentând derularea jocului de pe Lusail Stadium, selecţionerul brazilian a precizat: "Serbia a fost foarte bună, foarte rapidă în prima repriză, dar este greu să menţii un asemenea ritm. Este o echipă grozavă, dar am reuşit să-i controlăm deşi erau foarte puternici, a fost nevoie mult efort. Ştiam că din cauza climei de aici din Golf, ai nevoie de calităţi fizice, pentru a putea face faţă. În repriza secundă, l-am repoziţionat pe Paqueta la mijloc, iar jucătorii au jucat mai natural".

Tite, care se va despărţi de Selecao la finalul Cupei Mondiale din Qatar, a recunoscut că există întotdeauna o presiune înaintea meciului de debut la un turneu de o asemenea anvergură: "La primul joc, toată lumea devine anxioasă, face parte din natura umană, dar am încercat să-i calmăm pe jucători. La pauză le-am spus să se liniştească, să reducă adrenalina".

Brazilia, cvintuplă campioană mondială, a învins Serbia prin golurile lui Richarlison, atacantul echipei engleze Tottenham Hotspur, care a punctat în minutele 62 şi 73.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.