Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Selecţionerul Iranului felicită Statele Unite pentru calificarea în optimile de finală

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Selecţionerul Iranului, portughezul Carlos Queiroz, a felicitat echipa Statelor Unite pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, ediţia 2022, la finalul meciului direct disputat marţi seara la Doha şi câştigat la limită de americani (1-0), potrivit Agerpres.

"Prima repriză a aparţinut americanilor. Au început mai bine decât noi, au fost mai rapizi şi au avut un control ai bun asupra jocului. Au meritat să marcheze, fără îndoială. În repriza secundă, lucrurile au stat invers. Am revenit mai puternici, le-am închis spaţiile, i-am încetinit puţin câte puţin şi ne-am creat ocazii, mai multe decât au avut Statele Unite în prima repriză. Dar, din păcate, în fotbal echipa care nu înscrie este pedepsită. Este simplu, echipa care a marcat în prima repriză merită să câştige. Noi nu am marcat şi suntem pedepsiţi. În fotbal, nu există dreptate. Felicitări Statelor Unite şi le urez succes în optimile de finală ale Cupei Mondiale", a declarat Queiroz.

Selecţionata Statelor Unite s-a impus greu în faţa Iranului, prin golul marcat de Christian Pulisic în minutul 38, încheindu-şi astfel evoluţiile din Grupa B fără înfrângere, cu o victorie şi 2 egaluri. Americanii repetă astfel performanţa de la ultimele lor două prezenţe la Cupa Mondială (2010, 2014), în timp ce iranienii se opresc în faza grupelor la a şasea lor participare la un turneu final mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.