Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Selecţionerul Portugaliei are 'o relaţie foarte apropiată' cu Cristiano Ronaldo

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Fernando Santos are ''o relaţie foarte apropiată'' cu starul Cristiano Ronaldo, însă acest lucru nu îi influenţează deciziile tactice, a afirmat selecţionerul Portugaliei la finalul meciului câştigat cu scorul de 6-1 în faţa Elveţiei, marţi seara, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, potrivit Agerpres.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă, pentru prima oară de la debutul turneului final din Qatar, făcându-şi apariţia pe gazon în finalul meciului cu elveţienii (min. 74), după ce spectatorii prezenţi în tribunele stadionului Lusail din Al Daayen i-au scandat de mai multe ori numele starului lusitan, cerându-i lui Fernando Santos să îl introducă în joc.

"Am o relaţie foarte apropiată cu Cristiano. Îl cunosc de când avea 19 ani şi am dezvoltat o legătură puternică. Aspectul uman nu a fost niciodată interpretat greşit. Eu sunt selecţioner, iar el este jucător, ştie ce să facă în timpul meciului. Pentru mine, el este un jucător foarte important al echipei noastre. Astăzi a intrat pe teren cu multă determinare. Eu mă gândesc la această echipă ca la un colectiv", a declarat Santos.

Referindu-se la jocul cu Elveţia, tehnicianul lusitan a precizat: "Obiectivul nostru a fost să jucăm cu o mare fluiditate. Am făcut un meci foarte bun, bine jucat sub toate aspectele, indiferent că a fost vorba de circulaţia şi posesia mingii, încrederea în forţele proprii şi în coechipieri. Unitatea noastră la antrenamente s-a reflectat pe teren. Uneori, asta nu funcţionează, dar astăzi (marţi, n. red.) a funcţionat. Ne vom pregăti în continuare pentru a înfrunta Marocul cu mari oportunităţi, în patru zile. Trebuie să fim pregătiţi să adoptăm strategia corectă".

Atacantul Goncalo Ramos a reuşit o triplă (17, 51, 67) în faţa Elveţiei, viitoarea adversară a României în preliminariile EURO 2024, celelalte goluri fiind înscrise de Pepe (33), Raphael Guerreiro (55) şi Rafael Leao (90+2) pentru învingători, respectiv Manuel Akanji (58).

Portugalia va înfrunta Marocul în sferturile de finală ale CM 2022, duminică 10 decembrie, pe Al Thumama Stadium din Doha (17:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.