Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2023: Australianul Angus Gardner va arbitra semifinala Argentina - Noua Zeelandă

rugby.ro
rugby

Australianul Angus Gardner a fost desemnat să arbitreze prima semifinală a Cupei Mondiale de rugby din Franţa, care va opune, vineri, pe Stade de France, echipele Argentinei şi Noii Zeelande, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Gardner, 39 ani, care a arbitrat primul său meci internaţional în 2011, va fi ajutat de asistenţii Nic Berry (Australia) şi Karl Dickson (Anglia), în timp ce galezul Ben Withehouse va fi oficial video.

Arbitrul australian va conduce pentru a cincea oară un duel între ''Pume'' şi All Blacks. El a fost în teren la victoria istorică a echipei ''albiceleste'', care a învins All Blacks cu 25-15 în noiembrie 2020. În ultima confruntare arbitrată de Gardner, Noua Zeelandă s-a impus cu 41-12 în Rugby Championship.

A doua semifinală, dintre Anglia şi Africa de Sud, campioana mondială en titre, prevăzută sâmbătă pe Stade de France, va fi arbitrată de neozeelandezul Ben O'Keeffe, cu irlandezul Andrew Brace şi compatriotul său Paul Williams la tuşe, în timp ce neozeelandezul Brendon Pickerill va fi oficial video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.