Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA, decizie de ULTIMĂ ORĂ în privinţa Antenelor

ziuanews.ro
antena 3

CNA a autorizat, marti, noile studiouri ale Antenelor din Romexpo, unde trustul Intact a anuntat ca-si muta provizoriu operatiunile TV. Decizia vine dupa ce, saptamana trecuta, CNA amanase o decizie deoarece la noul sediu nu erau prezente toate echipamentele necesare. Prezent azi la sedinta Consiliului, seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a sustinut ca "nu ar califica sub nicio forma drept scandal mediatic" ceea ce s-a intamplat in ultimele doua luni, cand au reclamat ca nu au timp suficient sa se mute din sediile vechi, potrivit Hotnews

El a afirmat ca o echipa de 100 de oameni a facut "un efort supraomenesc" pentru mutarea la Romexpo, ce va fi urmata de mutarea in sediul definitiv, din Iride Business Park (Pipera) in septembrie.

Sorin Alexandrescu a afirmat ca nu a fost nimic fals cand el si alti reprezentanti ai Antenelor au afirmat, luna trecuta, ca au nevoie de noua luni pentru a se muta. El a afirmat ca situatia era "extraordinara" si ca solutia actuala, cu un sediu temporar la Romexpo, nu era de dorit, in conditiile in care sediul definitiv din Iride urma sa fie disponibil in aprilie, iar mutatul in conditii normale ar fi durat mult.

El a spus ca spatiul pe care il vor folosi pe viitor, cel din Iride, este "mai bun" decat actualele studiouri din Soseaua Bucuresti-Ploiesti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.