Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAB anunţă trafic aerian normal pe cele două aeroporturi ale Capitalei

www.libertatea.ro
avioane pistă aeroport Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu traficul aerian se desfăşoară normal, a anunţat luni Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei.

”Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Nicio cursă nu este anulată şi nu se înregistrează întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo”, se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Reprezentanţii CNAB spun că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

”Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene”, mai arată compania.

CNAB a înregistrat anul trecut un număr record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decât în 2016, depăşind media europeană.

Citeşte şi: MAE, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul declanşat de atacul extremiştilor la Ambasada României în Ungaria .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.