DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CNADR anunță cine a câștigat contractul pentru studiul de fezabilitate al autostrăzii Sibiu-Pitești

autostrada

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România face următoarele precizări privind Studiul de Fezabilitate al Autostrăzii Pitești - Sibiu:

Ø În data de 31.03.2012 a fost demarată procedura de achizitie publică pentru atribuirea contractului de achiziție publică care a avut ca obiect "Revizuirea Studiului de Fezabilitate Autostrada Sibiu-Pitești".

Ø În data de 13.09.2012, urmare a observațiilor JASPERS/AM POS-T referitoare la necesitatea modificării Caietului de Sarcini, conform prevederilor art. 209 alin. (1) lit. c) coroborat cu art. 209 alin. (4) lit. b) din OUG nr. 34/2006, cu modificările și completările ulterioare, procedura de achiziție publică mai sus menționată a fost anulată. Precizăm că valoarea estimată a fost de 61.930.486,8 lei. Astfel, având în vedere că procedura de achiziție publică a contractului de servicii se afla în faza de evaluare a ofertelor, modificarea Caietului de Sarcini nu mai era posibilă, motiv pentru care a fost necesară anularea procedurii, inclusiv neefectuarea plății.

Ø În data de 31.05.2014 a fost demarată procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de achiziție publică ce are ca obiect „Revizuire/Actualizare Studiu de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Pitești”.

Ø În data de 11.02.2015 a fost comunicat ofertanților rezultatul procedurii de achiziție publică, câștigătorul fiind Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala București – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL

Ø În prezent, Procedura de achiziție publică se afla în perioada de depunere a unor posibile contestații impotriva rezultatului procedurii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.