Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a intervenit cu 545 de utilaje şi peste 2.480 tone material antiderapant pe sectoarele de autostrăzi şi drumuri naţionale

utilaje

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni că, în perioada 14 ianuarie, ora 17:00 – 15 ianuarie, ora 5:30, la nivel naţional, lucrătorii de la drumuri au acţionat cu 545 utilaje şi 2482,5 tone material antiderapant.

Citeşte şi: Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa premierului: Sorin Ovidiu Vântu îl DESFIINŢEAZĂ pe Mihai Tudose în scandalul cu Casa Regală

”Menţionăm că drumarii au acţionat şi acţionează în continuare pe toate sectoarele de autostrăzi şi drumuri naţionale unde se impune pentru a asigura circulaţia rutieră în condiţii de siguranţă pentru participanţii la trafic”, se arată în comunicat, potrivit NEWS.RO.

CNAIR recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil umed.

”Astfel, conducătorii auto sunt rugaţi să se informeze înainte să plece la drum asupra condiţiilor meteo din zonele tranzitate. De asemenea, reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie să fie echipate cu dispozitive antiderapante”, se arată în comunicat.

CNAIR a precizat că, în prezent, se mai înregistrează ninsori slabe cantitativ în judeţele Teleorman, Argeş, Mehedinţi, Timiş, Giurgiu, Ilfov, Botoşani şi Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.