Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a avizat varianta 1 de traseu pentru Varianta de Ocolire Timişoara Vest

stiripesurse.ro
autostrada Lotul 2 Sebeş – Turda

Comisia Tehnico-Economică a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat varianta 1 de traseu (din cele patru propuse iniţial) pentru Varianta de Ocolire Timişoara Vest, a anunţat miercuri Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), conform agerpres.

Potrivit sursei citate, varianta de traseu avizată în luna noiembrie are o lungime de aproximativ 14 km şi traversează unităţile administrativ teritoriale Timişoara - Săcălaz şi Utvin.

De asemenea, sunt prevăzute patru noduri rutiere: la intersecţia cu DN 69 (Timişoara - Arad) şi centura de ocolire Timişoara Nord, la conexiunile cu DN 6 (Timişoara - Cenad), cu DN 59A (Timişoara - Jimbolia) şi cu Timişoara printr-un drum de legătură.

"Proiectul are ca scop construirea unei variante de ocolire a oraşului din zona intersecţiei DN 69 (Timişoara - Arad), cu DJ 591 (unde se va lega cu varianta de ocolire Timişoara Sud, acum în construcţie), ce va înconjura oraşul prin vest, rezultând astfel închiderea inelului de centură a municipiului Timişoara",se precizează în comunicatul MTI.

Varianta de Ocolire Timişoara Vest va avea nouă lucrări de artă (poduri şi pasaje).

În perioada următoare, vor avea loc şi alte studii necesare pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate, contractul fiind derulat de societatea Search Corporation.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.