Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a desemnat firmele care vor elabora studiile de fezabilitate ale drumului Baia Mare-Suceava

Europa FM
CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat vineri firmele care vor elabora studiile de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare-Suceava, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, vineri a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare - Suceava.

Astfel, pentru lotul 1, Baia Mare-Bistrița, a fost desemnată câștigătoare Asocierea Search Corporation – Egis International SAS – Egis Romania S.A. – SC Formin S.A., cu preţul de 15.206.688,64 lei fără TVA.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Pentru lotul 2, Bistrița - Vatra Dornei, a fost desemnat câștigător ofertantul SC Explan SRL, cu preţul de 15.793.026,12 lei fără TVA, iar pentru lotul 3, Vatra Dornei – Suceava, câștigătoare a fost desemnată Asocierea Best Consulting & Design SRL – Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial, cu preţul de 14.475.000,00 lei fără TVA.

Conform CNAIR, pentru fiecare dintre cele trei loturi, durata contractului este de 18 luni.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, a mai anunțat compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.