Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a închis sectoare de drum din DN 22 și DN 22A, în județele Constanța și Tulcea, din cauza viscolului

gds.ro
drum inchis

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat miercuri că traficul a fost închis pe anumite sectoare ale drumurilor naționale DN 22 și DN 22A, în județele Constanța și Tulcea, din cauza viscolului, potrivit Mediafax.

Potrivit CNAIR, din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce au determinat scăderea vizibilității, compania și Poliția Rutieră au decis să închidă circulația pentru toate categoriile de mașini pe următoarele sectoare de drum național afectate.

SURSE - Deciziile de la Vila Lac 3

Este vorba de DN 22, închis între localitatea Baia, județul Tulcea, și limita județului Constanța (km 233+300 - km 239+100) și de DN 22A, între localitatea Topolog, județul Tulcea, și limita județului Constanța (km 45+750 – km 64+700).

Județele Tulcea și Constanța se află până la ora 21.00 sub Cod portocaliu ce vizează intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70 - 80 km/h, ninsori însemnate cantitativ, zăpadă viscolită și troienită și vizibilitate redusă sub 50 m.

Șoferii sunt sfătuiți să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au mașinile echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.