Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a lansat o aplicație pentru obținerea online a autorizațiilor speciale de transport

Europa FM
CNAIR

CNAIR a lansat o aplicație pentru obținerea online a autorizațiilor speciale de transport

CNAIR a anunțat miercuri lansarea aplicației eAST pentru obținerea online a autorizațiilor speciale de transport de către operatorii de transport, cu plata tarifelor aferente, în baza datelor furnizate de solicitant, fără intervenția unui operator uman, informează Mediafax.

CNAIR anunță că mediul de test al aplicației a fost pus la dispoziția operatorilor de transport, în vederea cunoașterii funcționalităților acesteia și efectuarea de simulări ale procedurii de obținere a AST, similar cu mediul de producție, ce urmează a fi lansat începând de miercuri.

Aplicația este configurată în prezent să emită AST pentru anumite limite ale maselor și dimensiunilor, urmând ca, ulterior, în funcție de evoluția traficului și de darea în exploatare a noi sectoare de drumuri de interes național, cu capacitate portantă crescută, aceste limite să fie actualizate cu majorări superioare celor inițiale.

„Având în vedere prevederile legale actuale privind declararea pe proprie răspundere a caracteristicilor vehiculelor cu depășiri, operatorii de transport sunt rugați să consulte și termenii și condițiile de utilizare afișate pe site-ul CNAIR la secțiunea . Precizăm faptul că organele de control abilitate au fost informate cu privire la emiterea AST prin aplicația eAST și la modalitățile de verificare a conformității cu informațiile existente în baza de date proprie CNAIR”, anunță compania.

CNAIR va asigura suport tehnic în utilizarea aplicației și cunoașterea funcționalităților sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.