Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a primit primele mașini multifuncționale Mercedes – Benz Unimog dintr-un contract de peste 50 milioane de euro

Europa FM
CNAIR

CNAIR a repartizat în teritoriu noile mașini multifuncționale. Acestea au intrat în dotarea direcțiilor din Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Constanța. Noile mașini au echipamente pentru deszăpezire, curățare și cosire.

Mașinile au fost recepționate de CNAIR în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba despre 10 mașini multifuncționale dintr-un lot de 135 care va fi livrat în următorii trei ani, potrivit mediafax.ro.

Primele 10 utilaje livrate CNAIR în cadrul acestui contract au fost distribuite către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri, astfel: câte trei la Iași și Brașov, două la Timișoara, iar ultimele două se împart între Constanța și Cluj.

Mașinile sunt dotate cu echipamente performante: lamă de zăpadă, răspânditor de material antiderapant, braț de lucru extensibil multifuncțional, cap cositor vegetație, cap tăietor de crengi și perie frontală.

Prețul unei mașini multifuncționale, cu echipamentele din dotare este 1.668.785 lei fără TVA. Valoarea totală a întregului contract este 268.090.310 lei fără TVA, precizează CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.