Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR a publicat anunţul de participare pentru contractul de modernizare a sectorului de drum naţional Târgovişte-Sinaia de pe DN71

Europa FM
CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat miercuri, în SEAP, anunţul de participare pentru contractul de modernizare a sectorului de drum naţional Târgovişte-Sinaia de pe DN71.

"CNAIR a publicat în SEAP anunţul de participare pentru contractul de achiziţie publică având ca obiect proiectarea şi execuţia obiectivului Modernizare DN71 Bâldana - Târgovişte - Sinaia, km 0+000 - km 44+130 lărgire la 4 benzi de circulaţie şi km 51+041 - km 109+905 drum la două benzi, Sector 2: Târgovişte - Sinaia km 51+041 - km 109+905 drum la două benzi de circulaţie", se arată în comunicatul CNAIR.

Obiectivul are o lungime de aproximativ 58,86 kilometri, o valoare estimată de aproximativ 1,179 miliarde de lei fără TVA, iar contractul este finanţat prin fonduri europene nerambursabile.

Durata contractului este de 108 de luni şi cuprinde 12 luni perioadă de proiectare, 36 de luni perioadă de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioadă de garanţie a lucrărilor, potrivit Agerpres.ro.

Termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 5 septembrie 2022.

Traseul începe de la ieşirea de nord a municipiului Târgovişte, traversează oraşele Pucioasa, Fieni, Sinaia şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Moţăieni, Pietroşiţa şi Moroieni, alternând cu zone de extravilan şi se termină la intersecţia cu DN 1 în Sinaia la km 120+400 al DN 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.