Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR anunță că a DEBLOCAT procedurile pentru construcția Autostrăzii Târgu Neamț - Iași - Ungehni

Digi24
autostrada

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat, vineri, Ordinul de începere pentru Completarea/Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate și elaborarea proiectelor pentru autorizare și execuție pentru Autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni.

CNAIR a dat Ordinul de începere pentru Completarea/Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate și elaborarea PAC, PAD și PTE pentru Autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni.

Contractul a fost semnat cu firma Consitrans SRL în data de 8 aprilie 2021, valoarea fiind de 58.830.448,35 lei fără TVA.

Lungimea estimată a traseului este de 100 de km.

Banii vin din Fonduri Europene Nerambursabile, iar durata de realizare a acestor servicii este de 25 luni, din care 12 luni pentru Revizuirea/Completarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), inclusiv verificarea PAC de catre specialiști atestați; 6 luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE) și a Detaliilor de Execuție, inclusiv verificarea de către verificatori atestați și o lună pentru asistență tehnică pentru cererea de finanțare, asistență tehnică pentru contractarea execuției lucrărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.