Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR anunţă o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă şi peaj, de joi până duminică

rovinieta

CNAIR anunţă o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă şi peaj de joi ora 19.00 până duminică la miezul nopții.

CNAIR anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, ce urmează a avea loc în perioada 09.04.2020, ora 19:00 - 12.04.2020, ora 23:59, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Comisia Europeană știe când se termină criza: Propune INTERZICEREA deplasărilor neesenţiale către UE până la 15 mai

Pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor.

Informaţii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi, se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.