Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: Circulaţia pe aproximativ 4 kilometri din autostrada A2 se va închide în următoarele două nopţi

Europa FM
CNAIR

Circulaţia pe autostrada A2, Calea 1 Bucureşti - Constanţa, se va închide în următoarele două nopţi pe un sector de aproape patru kilometri, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"În perioada 21 - 23.06.2023, în intervalul orar 22:00 - 05:00, se închide circulaţia pe autostrada A2, Calea 1 (Bucureşti - Constanţa), pe sectorul cuprins între km. 11+700 şi km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330. Astfel, pe perioada lucrărilor, traficul rutier pe Calea 1 (Bucureşti - Constanţa) va fi deviat pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: direcţia de deplasare Bucureşti (Bvd. Theodor Pallady) - Constanţa - Bvd. Theodor Pallady - A2, Nod rutier km. 12+000 - DN CB - DN 3, Fundulea - A2, Constanţa; direcţia de deplasare DN CB - Constanţa - DN CB - A2, Nod rutier km. 12+000 - DN CB - DN 3, Fundulea - A2, Constanţa", se arată în comunicatul companiei de drumuri.

În acest interval, circulaţia rutieră pe Calea 2 (Constanţa - Bucureşti) a autostrăzii se va desfăşura în condiţii normale, pe cele două benzi de circulaţie, menţinându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricţionarea benzii de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.