Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: Drumarii intervin pe Autostrada Soarelui, unde dalele s-au dilatat din cauza căldurii

Europa FM
CNAIR

Echipele de intervenție rapidă ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) acționează, la ora transmiterii știrii, pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilatație a ridicat două dale, din cauza căldurii, potrivit unui comunicat al instituției, potrivit Mediafax.

"Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, un rost de dilataţie a ridicat două dale de beton, din cauza căldurii. Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR acţionează în prezent pentru remedierea problemei, fiind restricţionată prima bandă a direcţiei Bucureşti-Constanţa, estimându-se că intervenția va dura până la ora 14:00. Zona este semnalizată corespunzător și a fost instituită restricție de viteză de 40 km/h", anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Citește și: Prognoză specială pentru Capitală: Vremea se menține călduroasă, însă pot să apară ploi, descărcări electrice, vânt și căderi de grindină

Potrivit estimărilor Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), intervenția va dura până la ora 14.00.

Zona a fost semnalizată corespunzator și a fost instituită o restricție de viteză de 40 km/h.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să conducă cu prudenţă, respectând restricțiile instituite temporar, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.