Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR îi cere deputatului Florin Roman să dezmintă afirmațiile legate de miile de români înzăpeziți pe autostrăzi și drumuri naționale

Inquam Photos / Octav Ganea
zapada viscol iarna

CNAIR dezminte afirmațiile deputatului PNL Florin Roman conform cărora mii de români sunt blocați pe drumurile naționale și pe autostrăzile din Romania, compania solicitând dezmințirea informațiilor care pot crea panică în randul populației, scrie mediafax.

citește și: Teorie INCENDIARĂ emisă de Ion Cristoiu: Dragnea nu vrea amnistie/ E o bătălie a Sistemului

„Pe toate autostrăzile și drumurile naționale din România, s-a circulat atât ieri cât și astăzi iar utilajele de deszăpezire ale CNAIR intervin permanent.

În cazul în care au existat restricții de trafic pe anumite sectoare de drum, acestea au fost anunțate din timp și semnalizate corespunzător, inclusiv cu ajutorul Poliției rutiere.

Direcțiile Regionale ale CNAIR au acordat ajutor inclusiv șoferilor care nu au mai putut să înainteze ori au derapat, din cauză că autovehiculele acestora nu erau pregătite pentru iarnă.

Având în vedere că utilajele CNAIR sunt prezente pe toată rețeaua națională de drumuri naționale și de autostrăzi, aceste situații au fost soluționate rapid.

Drumarii au venit inclusiv în ajutorul unor șoferi care au intrat pe sectoare de drum închise temporar.

Având în vedere situația prezentată, îi solicităm domnului deputat Florin Roman să vină rapid fie cu dezmințiri fie cu exemple concrete prin care să spună exact la ce sectoare de drum național se referă.

De asemenea îi adresăm domnului deputat Florin Roman rugămintea ca înainte să vină cu astfel de declarații alarmiste, să se asigure că nu face confuzie între drumurile naționale și cele județene sau locale”, arată un comunicat al companiei.

Deputatul PNL Florin Roman a trimis luni un comunicat de presă în care anunță că mii de români sunt blocați pe drumurile naționale ale României și pe autostrăzi, atâtea câte sunt, din cauza incompetenței și a lipsei de responsabilitate de care dă dovadă șeful CNAIR, Narcis Neaga.

„Deszăpezirea practic nu există, iar utilajele de intervenție nu există în realitate decât în planurile de intervenție. Din lipsa materialului antiderapant, camioanele au rămas blocate pe majoritatea drumurilor naționale, iar mii de șoferi își blestemă zilele pentru că au îndrăznit să plece pe drumurile lui Neaga!”

Deputatul spune că a adresat o interpelare șefului CNAIR în legătură cu veniturile de natură salarială, inclusiv bonificații, pentru el și conducerea CNAIR, pentru că înțeleg că această incompetență crasă este bine plătită și asezonată cu prime. „PNL solicită demisia sau demiterea de urgență a șefului CNAIR pentru incompetența și refuzul de a face publice veniturile de natură salarială, conform prevederilor legale!”, încheie comunicatul deputatului PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.