Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR îi răspunde lui Liviu Dragnea: 'Problema a apărut la ora 19, se lucrează la ea'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea cruce

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scris, marţi seară pe Facebook, că a fost anunţat de mai multe persoane că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS. ”Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plată”, susine Dragnea care vorbeşte despre obligaţiile operatorilor de telefonie mobilă. La rândul lor, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR )anunţă că plata nu se poate face de către clienţii Vodafone, din cauza unor ”probleme tehnice ale acestui operator”, dar taxa de pod poate fi achitată până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii.

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?”, scrie Dragnea pe Facebook.

Citește și: Cine are cele mai multe victorii la Exalton până acum! El ar putea câștiga 100.000 de euro

Reprezentanţii CNAIR au anunţat, printr-un comunicat de presă, că problema a apărut, marţi, începand cu orele 19.00.

”Abonaţii VODAFONE ROMANIA care doresc să achite tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunare între Feteşti şi Cernavoda (peaj) nu pot face acest lucru din cauza unor probleme tehnice ale acestui operator de telefonie mobilă. Plata peajului poate fi însă efectuată prin SMS, la toţi ceilalţi operatori de telefonie mobilă, la care serviciile funcţionează”, se arată în comunicat.

Potrivit CNAIR, utilizatorii pot achita taxa de pod până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin SMS la ceilalţi operatori de telefonie mobilă cât şi direct, la distribuitorii autorizati (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro.

Citește și: Inna, prinsă în mijlocul unui scandal amoros! Ar fi “stricat” căsnicia unui actor celebru

”În urma sesizarii CNAIR, personalul tehnic al VODAFONE ROMANIA a dat asigurări că lucrează pentru remedierea problemei”, mai anunţă CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.