Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR menține până pe 30 martie restricția de tonaj de 7,5 tone pe DN67C Novaci-Rânca

tv8.md
drum in lucru

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, marţi seară, că se menţine, pân în 30 martie, restricţia de tonaj pe pe DN 67 C, între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, din cauza zăpezii şi a viscolului. Maşinile mai mari de 7,5 tone nu pot circula în zonă pentru a nu bloca circulaţia şi a întârzia acţiunile de deszăpezire, potrivit news.ro.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

”Din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, care reduc vizibilitatea, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis să prelungească restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, până pe data de 30 martie 2019”, a anunţat, marţi seară, CNAIR.

Potrivit Companiei, această măsură are ca scop eliminarea riscului ca autovehiculele de mare tonaj să blocheze drumul si să întârzie acţiunile de deszăpezire, împiedicând, astfel, şi accesul celorlalte categorii de autovehicule.

”Facem apel la conducătorii auto să respecte restricţiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au mai transmis reprezentanţii CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.