Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR: S-a acţionat cu 845 de utilaje de deszăpezire şi s-au răspândit aproape 3.000 de tone de material antiderapant

deszapezire

Drumarii au intervenit, în ultimele ore, cu 845 de utilaje de deszăpezire şi cu aproape 3.000 de tone de material antiderapant. Ninge în 19 judeţe din ţară şi se continuă acţiunile de curăţare a şoselelor, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR, la nivel naţional, de sâmbătă ora 17.00, până duminică la ora 12.00, s-a acţionat cu 845 de autoutilaje şi s-au răspândit 2.927 tone de material antiderapant.

La ora transmiterii acestei ştiri, ninge moderat în judeţele Prahova, Suceava, Neamţ, Bacău, Iaşi, Vaslui, Arges, Dâmboviţa, Gorj, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Sălaj, Bihor, Alba, Satu Mare, Sibiu, Mureş şi Harghita.

”Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanţii CNAIR, potrivit News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.