Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNAIR va executa varianta ocolitoare a orașului Mihăilești în regie proprie

Europa FM
CNAIR

CNAIR va executa varianta ocolitoare a orașului Mihăilești în regie proprie, după ce contractul de execuție cu compania spaniolă Copisa a fost reziliat, informează compania, potrivit Mediafax.

Decizia de reziliere a fost luată joi după ce reprezentanții Ministerului Transporturilor și CNAIR au constatat că pe șantierul variantei ocolitoare stadiul fizic a ajuns la doar 30% iar utilajele și muncitorii lipsesc, în condițiile în care lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă din anul 2017. Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat directorului general al CNAIR, Narcis Neaga rezilierea contractului după vizită.

Contractul pentru construcția variantei ocolitoare a localității Mihăilești, în valoare de aproximativ 31 de milioane de lei, fără TVA, a fost semnat în aprilie 2016 între CNAIR S.A și Asocierea Copisa Constructora Pirenaica S.A.- Copisa Construcții SRL.

Citește și: Metrorex va achiziționa 13 trenuri noi de metrou

Proiectul care are o lungime totală de 3,18 km de drum național configurat la 4 benzi, și include construcția a două intersecții tip giratoriu, care ar urma să asigure legături cu DN6 și DJ 412A.

Construcția acestui proiect, cofinanțat din POIM 2014-2020, a început în luna iulie 2016.

Reprezentanții Ministerului Transporturilor și cei ai CNAIR S.A i-au mai cerut și cu alte ocazii antreprenorului să prezinte un raport de recuperare a întârzierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.