Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR duce Caravana Unirii la Sfântul Gheorghe şi Miercurea Ciuc în Anul Centenar

aid-romania.org
CNMR

Mâine, 4 Aprilie 2018, începând cu ora 11.00 la Sfântu Gheorghe iar începând cu ora 16:00 la Miercurea Ciuc, va avea loc a treia ediție a CARAVANEI UNIRII, proiect conceput și demarat de Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) cu ocazia aniversării Anului Centenar al Marii Uniri. Evenimentul se va desfășura alături de nume importante ale culturii române precum  Gheorghe Turda, Aneta Stan și Vasile Antonie Tămaș, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Avertisment DUR de la Iohannis! Şeful statului a ATENŢIONAT Guvernul în întâlnirea cu Dăncilă şi ministrul Muncii

“CARAVANA UNIRII este un proiect de suflet, generat de dorința noastră de a fi cât mai aproape de români și de a celebra împreună un an deosebit de important pentru fiecare dintre noi, Anul Centenarului Marii Uniri. CARAVANA reprezintă contribuția voluntară a societății și a valorilor sale față de trecutul plin de jertfă al înaintașilor noștri dar și ocazia unică pe care noi o avem de a vorbi și de a trăi românește, de a fi împreună în jurul unor valori care nu trebuie pierdute, ci insuflate următoarelor generații!”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpanașu.

Evenimentul, desfășurat sub cupola proiectului CARAVANA UNIRII, constă într-o îmbinare de vers, muzică și discurs alături de Gheorghe Turda, Aneta Stan și Vasile Antonie Tămaș și va cuprinde două parți:

  • Dialogurile Marii Uniri cu Vasile Antonie Tămaș și Alexandru Cumpanașu;
  • Visurile poporului român cu Gheoghe Turda și Aneta Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.