Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNMR salută decizia de numire a lui Mircea Geoană în funcția de secretar general adjunct al NATO

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Mircea Geoană reprezintă un partener și un prieten al CNMR, iar meritele sale în diplomația românească și internațională sunt incontestabile. Colaborarea dintre CNMR și domnul Geoană indiferent de funcțiile deținute, a fost una constantă și pozitivă. De aceea CNMR susține cu tărie nominalizarea domnului Ambasador pentru această poziție atât de importantă pentru securitatea și apărarea României.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

De asemenea CNMR remarcă profesionalismul și reprezentarea corectă a intereselor României în cadrul NATO de către domnul Ambasador Ducaru, din poziția de Secretar General Adjunct al NATO cu care CNMR a avut de asemenea o colaborare excepțională și fructuoasă. Ținând cont de noul context de securitate în care se află România, este cu atât mai necesar să fim reprezentați la nivelul NATO de o personalitate cu experiență și expertiză în diplomație și negocieri precum Mircea Geoană.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

În același timp, CNMR va menține legătura permanentă creată la nivelul NATO, cu atât mai mult cu cât acum Patromil este membru CNMR, la fel ca și Asociația Ofițerilor Români în Rezervă sau personalități precum generalul cu patru stele Constantin Degeratu, fost șef al SMG. "Am toată încrederea în Mircea care îmi este și prieten nu doar un exemplu de diplomat de carieră, că va reuși să aducă atât NATO cât și României mai multă expertiză în gestionarea complicatei situații de securitate din regiune.

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Țin să-i mulțumesc pe această cale și lui Sorin Ducaru pentru buna colaborare și pentru prietenia pe care cu generozitate mi-a acordat-o. Dar în primul rând îi mulțumesc pentru tot efortul depus în funcția de Secretar General Adjunct al NATO pentru România", a declarat Alexandru Cumpănașu, Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.