Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COȘMAR pe aeroportul Domodedovo din Moscova: Mii de persoane au fost evacuate / VIDEO

Aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate din aeroportul Domodedovo din Moscova după izbucnirea unui incendiu joi dimineaţă în zona aeroportului unde tranzitează bagaje.

Deşi incendiul nu a fost unul de proporţii, circa 40 de zboruri au fost întârziate înainte ca pompierii să stingă focul.

'La 08:10 (ora Moscovei, 05:10 GMT), focul a fost stins în totalitate. Nu există întârzieri ale zborurilor la sosire, dar există la plecare', a anunţat un responsabil al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, citat de agenţia de presă TASS.

'Când fumul va fi sub control şi vom verifica clădirea, aeroportul va funcţiona normal', a adăugat acesta, precizând că pasagerii vor reveni 'în curând' în terminal.

Potrivit poliţiei, focul s-a declanşat în urma unui scurtcircuit în sectorul aeroportului unde tranzitează bagaje şi s-a propagat pe o suprafaţă de 20 metri pătraţi, forţând autorităţile să evacueze aproximativ 3.000 de pasageri.

După cum a relatat RIA Novosti, 40 de zboruri afişau întârzieri la decolare.

Domodedovo este unul din cele trei aeroporturi din Moscova. În perioada ianuarie-iulie a.c., aeroportul a deservit 17,41 milioane de călători, cu 6,9% mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit Agenţiei ruse de transport aerian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.