Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școală de vară pentru copiii săraci din mediul rural, organizată de autoritățile din Galați

Agerpres
elevi scoala

Autoritățile din Galați organizează o școală de vară pentru copiii săraci din mediul rural. 75 de elevi vor participa la activitățile școlii de vară, printre care sunt ateliere tematice și vizite pe Faleza Dunării și la Grădina Zoologică din orașul Galați.

Consiliul Județean Galați și Biblioteca V.A.Urechia organizează școala de vară pentru copiii săraci din mediul rural. Acțiunea se va desfășura timp de o lună în cinci localități din județul Galați, potrivit mediafax.ro.

Acțiunea este realizată cu sprijinul bibliotecilor comunale, iar autoritățile județene spun că școala de vară reprezintă un mare ajutor pentru copiii din medii defavorizate

„Cu susținerea Consiliului Județean Galați, în parteneriat cu Complexul Muzeal de Științele Naturii și cu cinci biblioteci comunale gălățene, Biblioteca Județeană V.A. Urechia va organiza o școală de vară pentru copiii și tinerii proveniți din medii defavorizate din cinci localități ale județului nostru: Drăgănești, Măstăcani, Scânteiești, Valea Mărului și Vânători”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Potrivit reprezentanților Bibliotecii Județene V.A. Urechia, în perioada 9 august - 12 septembrie, câte o săptămână pentru fiecare localitate, se vor organiza ateliere tematice de teatru, literatură, comunicare nonverbală și creativitate, la care vor participa 75 de copii cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani.

În plus, copiii vor face vizite pe Faleza Dunării și la Grădina Zoologică din Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.