Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Școala din Biserică: Cursuri gratuite de informatică pentru copii

Parohia Lețcana din Protoieria Bacău oferă cursuri gratuite de informatică pentru copii, susţinute la centrul catehetic „Sfântul Ierarh Nectarie”.

Cursurile au loc în cadrul unui club de informatică, inaugurat cu ocazia împlinirii unui an de activitate a centrului pentru copii.

Proiectul s-a materializat în urma unui parteneriat cu o instituţie privată care oferă cursuri specializate de informatică, scrie basilica.ro.

„Cursurile se bazează pe un program inovator, împărțit în mai multe segmente de vârste. Se lucrează în grupuri mici, de 8 copii, care sunt de aproximativ aceeași vârstă, datorită specificului activităților și dorinței părintelui paroh Andrei Teslariu, coordonatorul centrului, de a avea o abordare individuală față de copii. Acest program s-a putut implementa datorită parteneriatului cu Școala Informală de IT din Cluj-Napoca, care a apreciat implicarea parohiei în preocupările pe care le manifestă față de micii creștini și a dăruit opt laptopuri care vor ajuta în derularea activităților cu specific informatic”, se precizează pe site-ul Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

De la deschidere, centrul catehetic pentru copii al Parohiei Leţcana a găzduit numeroase activități, precum cursuri de Limba engleză, cursuri de prim ajutor, educație rutieră, ateliere de creație, ateliere de educație nonformală, ateliere de duhovnicie și cateheze tematice și au fost abordate teme de interes pentru copii cum ar fi: bullying, pro-vita sau tâlcuirea pericopelor evanghelice pe înțelesul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.