Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția BLOCHEAZĂ decontarea transportului școlar: normele de aplicare a legii nu au fost emise, acuză șeful CJ Vrancea

capital.ro
bani

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, susține că decontarea transportului școlar nu poate fi pusă în practică pentru că nu au fost aprobate normele de aplicare a legii.

„Decontarea transportului școlar e o chestie foarte delicată. Legea 226 nu poate fi pusă în aplicare pentru că nu sunt niște norme și suntem în stadiul în care eu am discutat personal cu cei trei, și Ministerul Transporturilor, și Ministerul Dezvoltării și Ministerul Educației. Probelema este că toată lumea spune asumați-vă, dar răspunsul concret de la Ministerul Dezvoltării este că urmează să facem digitalizarea. (...) Până facem toate chestiile astea, important e că legea este în vigoare, iar noi, autoritățile locale și județene nu suntem în posibilitatea să decontăm”, a declarat Cătălin Toma, la întâlnirea regională privind Mecanismul de reziliență și redresare, de la Focșani, conform Mediafax.

Citește și: Vine primăvara: ANM a emis prognoza meteo pentru toată luna martie

Acesta i-a cerut președintelui PNL, Ludovic Orban, care participă la întâlnire, să discute în Coaliție despre această problemă.

Președintele CJ Vrancea a spus că, la nivelul județușlui, este vorba de o sumă de 20 de milioane de lei.

„Acolo trebuie emise normele motodologice, Mnisterul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor, Ministerul Educației să se înțeleagă la bani, cum se zice. La prima ședință a Coalitiei vom discuta acest subiect”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.