Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliţia fierbe! 'A crescut puţin temperatura, nivelul discuţiilor apăsate a crescut' (Alina Gorghiu)

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Kelemen Ciuca coalitie

Coaliţia fierbe! 'A crescut puţin temperatura, nivelul discuţiilor apăsate a crescut' (Alina Gorghiu)

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), a declarat că a crescut temperatura în coaliţia de guvernare având în vedere protestul cadrelor didactice şi că nivelul discuţiilor apăsate a crescut, dar că aceasta este o problemă pe termen scurt, anunță news.ro.

Întrebată marţi seară, la TVR Info, dacă a crescut temperatura în coaliţia de guvernare, Alina Gorghiu a răspuns că dialogul cu populaţia este foarte important.

”A crescut puţin temperatura pentru că, pe măsură ce s-a apropiat termenul pentru rotaţia premierilor, s-a suprapus şi această grevă mare în sistemul de Educaţie, evident că tensiunea a crescut, nivelul discuţiilor apăsate a crescut. Dar cred că este exclusiv o problemă de termen scurt şi am convingerea că liderii coaliţiei vor găsi cadenţa aceea potrivită oamenilor de stat, care să comunice eficient cu populaţia, atunci când este necesar. Fără dialog nu vor face nimic, motiv pentru care consider că trebuie accentuat acum dialogul cu populaţia afectată de diverse măsuri sau impactată de diverse măsuri ale Guvernului”, a explicat Alina Gorghiu.

Preşedintele Senatului s-a referit şi la contrele din ultima vreme

Preşedintele Senatului s-a referit şi la contrele din ultima vreme, între politicienii care fac parte din partidele care formează coaliţia de guvernare.

”Dacă se va răspunde la genul acesta de declaraţii dintr-o parte în alta, vom intra într-o spirală care e mai puţin important că afectează coaliţia, cel mai important e că va afecta imaginea coaliţiei. Dacă afectezi imaginea ta în ochii publicului, care se aşteaptă de la tine să fiii o coaliţie serioasă, atunci ajugi să guvernezi degeaba”, a precizat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.