Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția, în criză de timp - Nicolae Ciucă dezvăluie miza ședinței PSD-PNL de luni

Facebook
Ciuca 20

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că rostul şedinţei de coaliţie este să finalizeze toate aspectele care ţin de Capitală şi că se discută inclusiv despre lansarea candidaţilor la Sectoare şi a lui Cîrstoiu la Primăria Generală. despre înregistrarea alianţei la AEP, Ciucă a precizat că trebuie făcută până în data de 10 aprilie.

„Rostul coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală şi desigur elementele de detaliu care trebuie pornite, pentru că timpul este destul de scurt”, a spus preşedintele PNL, înainte de şedinţa coaliţiei, potrivit news.ro.

Ciucă a arătat că în şedinţă se va discuta şi despre lansarea caniddaţilor comuni la sectoare şi lansarea caniddatului la Primăria Ganerallă, Cătălin Cîrstoiu.

Situație nelămurită în mai multe județe

Întrebat când se va face înregistrarea alianţei PNL-PSD la Autoritatea Electorală Permanentă (alianțele electorale se înregistrarează de fapt la Biroul Electoral Central, n.r.), liderul PNL a precizat că termenul este 10 aprilie.

„Dacă nu mă înşel, până pe data de 10 ar trebui să finalizăm, dacă tot procesul e gata, poate chiar mai repede”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Despre situaţia de la Mureş şi Satu Mare, liderul PNL a precizat că nu s-a luat încă o decizie pentru cele două judeţe.

„După ce finalizăm Capitală, stabilim şi modalitatea în care procedăm pentru cele două judeţe şi municipii de judeţ”, a spus Ciucă, arătând că „fiecare partid trebuie să îşi maximizeze rezultatele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.