Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coco Gauff se va duela cu Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Dubai

Foto Facebook
coco gauff

Coco Gauff (6 WTA) este a doua semifinalistă a ediției 2023 a turneului de la Dubai, după ce a câștigat joi în fața compatrioatei Madison Keys (23 WTA).

Cele două americance știau foarte bine cine le așteaptă în semifinale înainte de a începe meciul din sferturile de finală de la Aviation Club Tennis Centre. Iga Swiatek a primit un walkover după ce Karolina Pliskova s-a retras din întâlnirea lor din sferturi, astfel că tânăra poloneză este odihnită și pregătită pentru un nou meci, scrie Mediafax.

Gauff și Keys s-au mai întâlnit de două ori, ambele meciuri fiind jucate în sezonul trecut. În prima lor întâlnire, mai experimentata Keys a reușit să se impună, dar în cea de-a doua întâlnire, Gauff a obținut o victorie în două seturi la Flushing Meadows.

Motivată de victoria anterioară în fața compatrioatei sale și de un start bun în sezonul 2023, Gauff a pornit a jucat mult mai bine în meciul din sferturile de finală împotriva lui Keys. Ea făcut break încă din primul game și a mai adăugat unul în al cincilea, pentru a câștiga primul set cu 6-2.

În setul al doilea, Gauff a reușit din nou primul break, dar de data aceasta Keys a reușit să răspundă și în cele din urmă a fost la doar două puncte de a câștiga setul al doilea.

Dar asta s-a întâmplat pe serviciul lui Gauff, care și-a valorificat avantajul. În game-ul următor, ea a făcut break pe serviciul lui Keys și a câștigat meciul cu 6-2, 7-5 într-o oră și 21 de minute, stabilind o întâlnire în semifinale cu numărul 1 mondial, Iga Swiatek.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.