Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod galben de vreme rea în trei regiuni din România / Precipitații anunțate în estul țării

facebook.com
Cod galben de vreme rea

Meteorologii au emis luni dimineaţă o avertizare cod galben de vânt până marţi dimineaţă în Banat, sudul Crişanei şi Carpaţii Meridionali, însă sunt anunţate intensificări ale vântului şi în restul ţării. De marţi dimineaţă, sunt prognozate precipitaţii în estul ţării, însoţite de rafale de vânt.

Codul galben de vânt este valabil pentur intervalul 11 martie, ora 10 – 12 martie, ora 05. „În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crişanei şi Carpaţii Meridionali, cu viteze în general de 55...65 km/h, iar pe creste rafalele vor depăşi temporar 80...90 km/h. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă de 20...25 l/mp, iar izolat de peste 30 l/mp. La altitudini mai mari de 1700 m în Carpaţii Meridionali, îndeosebi la noapte vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă şi va fi viscol”, transmite ANM.

Conform meteorologilor, vor fi intensificări de vânt în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45...55 km/h.

Ce se întâmplă de mâine?

Din 12 martie, ora 05 până în 13 martie, ora 10, sunt anunţate precipitaţii moderate cantitativ în jumătatea de est a ţării, unde şi vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45...55 km/h. Cantităţile de apă vor fi de 15...20 l/mp şi izolat peste 25 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.