Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod galben de poluare pentru fum și ceață în Beijing; locuitorii sunt sfătuiți să se protejeze

poluare beijing

Biroul de răspuns de urgenţă pentru poluarea aerului din Beijing a emis marţi cod galben pentru ceaţă şi fum, reamintind locuitorilor să ia măsuri de precauţie în această situaţie, relatează Xinhua, informează Agerpres.

Poluarea aerului va persista până joi. Pentru partea centrală a regiunii Beijing-Tianjin-Hebei se prognozează poluare atmosferică moderată până la severă în această perioadă, a declarat o sursă din cadrul Biroului Municipal de Ecologie şi Mediu din Beijing.

Codul galben este emis atunci când indicele calităţii aerului depăşeşte 200 sau densitatea medie de particule PM2,5 rămâne peste 150 micrograme pe metru cub pentru două zile consecutive.

În conformitate cu sistemul actual de avertizare de trei niveluri din Beijing, codul galben este cel mai puţin sever, fiind urmat cel portocaliu şi cel roşu.

Codul galben şi celelalte vor declanşa o serie de măsuri de urgenţă obligatorii, între care suspendarea operaţiunilor de construcţie în aer liber pentru diminuarea prafului, restricţionarea circulaţiei vehiculelor cu poluare grea sau suspendarea producţiei în întreprinderi cu grad înalt de poluare a mediului.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.