Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod galben de vânt puternic în opt judeţe, în următoarele ore. La munte, rafalele vor ajunge şi la o sută de kilometri la oră

vremea

Meteorologii au emis, joi seară, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru diferite zone din opt judeţe. Rafalele de vând vor atinge chiar şi o sută de kilometri la oră. Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la peste 1.800 de metri altitudine, se vor semnala rafale de vânt care vor atinge şi depăşi 90...100 km/h.

De asemenea, în zonele de munte din judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava, la mai mult de 1.500 de metri altitudine, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge şi depăşi la rafală 85...100 km/h. Sub cod galben de vânt se află în următoarele ore şi zonele joase din judeţele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55...70 km/h.

Avertizările nowcasting sunt valabile până vineri dimineaţă, la ora 3.00. Meteorologii au emis o informare de intensificări temporare ale vântului în aproape toată ţara, începând de joi după-amiază şi până vineri dimineaţă, conform news.ro.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.