Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod portocaliu de inundații pe râurile din bazinul Tur, județul Satu Mare

inundatii

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundații pentru râurile din bazinul hidrografic Tur, județul satu Mare. De asemenea, a fost instituit Cod galben pe alte râuri din județele Satu Mare, Maramureș, Arad, Bihor și Timiș.

Avertizarea Cod portocaliu, care vizează râurile din bazinul hidrografic Tur – sector aval S.H. Turulung din judeţul Satu Mare este în vigoare de luni până marți la ora 12.00.

De asemenea, până marți la ora 18.00, este Cod galben pe râurile din bazinele hidrografice: Tur – sector aval Ac. Călineşti Oaş (judeţul Satu Mare), Someş (judeţele: Maramureş şi Satu Mare), Crasna (judeţul Satu Mare), Crişul Alb (judeţul Arad).

Tot Cod galben, dar până marți la ora 9.00, va fi pe râurile din bazinele hidrografice: Crişul Negru (judeţele: Bihor şi Arad), Timiş (judeţul Timiş), Bârzava, Moraviţa (judeţul Timiş).

Hidrologii avertizează că în aceste zone se pot înregistra creşteri de debite şi niveluri ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte, cu depăşiri ale cotelor de apărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.