Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod PORTOCALIU și GALBEN de vreme rea: se anunță ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină

www.digi24.ro
nori, fulger, vreme rea

Meteorologii au emis cod gablen și portocaliu de vreme rea pentru mai multe regiuni ale României.

Citește și: GALERIE VIDEO Dramă în Japonia: 50 de morți, iar 1,3 milioane de persoane au primit ordin de evacuare din cauza ploilor torențiale

COD GALBEN: Interval de valabilitate: 07 iulie, ora 12:00 – 07 iulie, ora 22:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică. În intervalul menționat, în zonele montane, în Transilvania, Muntenia și Dobrogea instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.

COD GALBEN: Interval de valabilitate: 07 iulie, ora 12:00 – 07 iulie, ora 22:00. Fenomene vizate: intensificări susținute ale vântului. În nord-vestul Transilvaniei, în vestul și sud-vestul Olteniei și în cea mai mare parte a Moldovei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale, în general, între 55 și 75 km/h.

COD PORTOCALIU: Interval de valabilitate: 07 iulie, ora 14:00 – 07 iulie, ora 22:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată. În sudul și estul Transilvaniei, în zona Carpaților de Curbură, local în Muntenia, precum și în cea mai mare parte a Dobrogei,vor fi intervale cu vijelii (viteze de 80...90 km/h), averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină.Cantitățile de apă vor depăși 35...40 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.