Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cod roșu de viscol: circulația tuturor categoriilor de vehicule a fost interzisă în județele Botoșani și Iași

stirileprotv.ro
drumuri inchise zapada

În județele Botoșani și Iași a fost interzisă circulația pentru toate categoriile de vehicule și s-a decis instituirea de filtre formate din polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră pentru a supraveghea respectarea restricțiilor, în condițiile în care până la ora 4:00 este valabil un cod roșu de viscol puternic și ninsori abundente, informează Rador.

Imediat ce aceste fenomene meteorologice vor înceta, utilajele CNAIR vor interveni pentru a restabili circulația. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis suspendarea cursurilor astăzi, în toate unitățile de învățământ.

Aceeași decizie a fost luată și în județul Neamț, unde a fost închis Drumul Național 15 D care face legătura între municipiile Piatra Neamț și Roman. Vremea rea se va menține în nordul și nord-estul țării. Județele Botoșani, Iași, Vaslui și zona joasă a județelor Suceava, Neamț și Bacău sunt până la ora 14:00 sub cod portocaliu de ninsori abundente, viscol și strat consistent de zăpadă.

Tot până atunci, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și în Carpații Orientali este cod galben de ninsori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.