Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

stirileprotv.ro
codrin-stefanescu

Anunț exploziv din PSD după ce  deputatele Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă au trecut astăzi la Pro România. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunțat că plecările erau mutări așteptate însă că în curând social - democrații vor transfera nu mai puțin de 8 sau chiar 11 parlamentari din alte partide.

"Ne aşteptam la numele astea care s-au vehiculat, plecările, eram pregătiţi. Puţinele plecări din PSD erau luate în calcul de către noi. Am ştiut de la început, toţi colegii, că, după încercarea de puci eşuată de acum câteva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecată mai în exteriorul partidului decât în interior vor primi 'verde' pentru a întări partiduleţul de buzunar condus de cel care ne-a trădat cel mai mult şi al cărui nume nici nu vreau să-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, dacă adversarii noştri îşi închipuie că vom pierde majoritatea după aceste mişcări pe care le-au făcut, toate concentrate, se înşală, pentru că noi deja ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 şi 11 parlamentari din alte partide în această perioadă, vorbesc de senatori şi deputaţi", a afirmat Ştefănescu, pentru AGERPRES.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

Secretarul general al PSD a susţinut că există o argumentaţie "solidă" pentru "unele plecări din zona PNL".

"Parlamentarii PNL sunt disperaţi de politica pe care o fac la vârf Orban şi cu ai lui. Sunt presaţi, la rândul lor, de primarii care sunt disperaţi că Orban şi ai lui au atacat Codul administrativ la Curtea Constituţională, bătându-şi joc de primari, sunt disperaţi de ceea ce vorbeşte lumea în teritoriu vizavi de sondajul lor fals care i-a costat 14 miliarde de lei vechi. Oamenii pe stradă, în toate judeţele în care eu am fost, 11 judeţe doar luna asta, înjură la greu PNL-ul şi conducerea PNL-ului şi pentru faptul că europarlamentarii lor au votat împotriva României. De aceea, dintre parlamentarii lor care sunt cu capul pe umeri şi care înţeleg că s-a ales praful de partidul lor cu amestecul ăla de pedelismo-securismo-băsismo-macoveism, ce este la ei, au bătut la uşile noastre. Şi noi, pe oamenii care sunt corecţi îi primim cu braţele deschise şi asta vom face", a spus Codrin Ştefănescu.

Patru deputaţi ai PSD şi-au anunţat în această săptămână trecerea la partidul Pro România: Mihai Tudose, Georgian Pop, Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.