Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu BATE cu pumnul în masă: cere PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale

facebook
codrin-stefanescu-psd

Codrin Ștefănescu, apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat, pentru RFI, că este surprins de lipsa de caracter a unor colegi din partid și crede că PSD "-am fost niciodată într-o situație atât de gravă ca acum".

Acesta este de părere că PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă.

Citește și: Ana Birchall a EXPLODAT la adresa lui Bogdan Licu: 'Cine v-a dat asemenea informații ar trebui să îi fie puțină rușine'

”Probabil că o să facem acest sondaj nu cu o singură casă de sondare a opiniei publice, cred cu două și vor fi mai mulți colegi. Trebuie ținut cont că sunt oameni care deja au anunțat că vor să intre în această competiție, cum este Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae sau Eugen Teodorovici, dar mai sunt oameni care trebuie puși pe această listă și întrebată opinia publică. Mai e și Gabriela Firea, mai este și Mihai Fifor, sunt destui oameni în partid care ar putea crea o surpriză. De fapt, ideea este că PSD trebuie să aibă un candidat propriu în acest moment, care are șanse mari să ajungă în turul doi”.

Cât privește eun candidat din afara PSD: ”Să știți că în PSD în principal avem colegi care pot aduna aceste voturi. Omul care iubește PSD, care este membru, care e simpatizant, omul care a votat de ani de zile acest partid este greu să-i spui că iei pe cineva din afară și îi spui votează-l, este foarte complicat”, crede Codrin Ștefănescu.

Până la această oră, din PSD și-au anunțat intenția de a fi testați Eugen Teodorovici, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae. Totodată, Mihai Fifor a lăsat de înțeles că poate fi interesat.

Totodată, Viorica Dăncilă a anunțat că va fi testat un candidat comun PSD ALDE, cel mai probabil acesta fiind Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.