Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, după vizita la Dragnea: 'Speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova'

F. P.
Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea Codrin Stefanescu CEX

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD în epoca Dragnea, s-a arătat trist și îngrijorat după ultima vizită făcută lui Liviu Dragnea la închisoare, spunând că speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova.

Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că speranțele multor români se află acum într-o celulă de penitenciar.

"Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant. Se numește Teodor Daniel și sună așa: 'Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova!'. Punct", a scris sâmbătă Codrin Ștefănescu.

Acesta și-a anunțat vizita la fostul președinte PSD printr-un alt mesaj, în care spunea că-i va povesti lui Dragnea "câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj".

"Mâine merg din nou să-l vizitez pe Liviu! O să-i dau să citească multe dintre mesajele voastre! Foarte multe! Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj! Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte. Mâine vă anunț și despre starea sa de sănătate!", spunea Codrin Ștefănescu pe 25 februarie.

Liviu Dragnea se află de pe 27 mai 2019 în penitenciar, unde execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru corupție, în dosarul angajărilor fictive de la DGSPC Teleorman. Fostul președinte PSD a făcut mai multe încercări de a ieși din închisoare, dar toate căile sale extraordinare de atac au fost respinse de instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.