Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu râde de 'dezbaterea' organizată de SNSPA: Sunt invitați de onoare jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis

Codrin Ștefănescu a declarat că în curând va fi dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis, unde invitați de onoare vor fi politologul Iohannis, jurnalistul Iohannis. Discuția va fi moderată de independentul Iohannis și astfel poate începe marea confruntare, mai spune social-democratul.

„Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis. Sunt invitați de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis și formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderata de independentul Iohannis. Și acum putem să începem marea confruntare!”, a scris Codrin Ștefănescu, duminică pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a fost recent numit secretar general adjunct, printr-o decizie luată la ultimul CEx al PSD. El a mai avut această funcție în perioada când președinte al partidului era Liviu Dragnea, notează Mediafax.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a președintelui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Klaus Iohannis a anunțat, într-o conferință de presă susținută miercuri la sediul PNL, că marți va organiza o dezbatere cu politologi și formatori de opinie. Șeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.