Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu, atac furibund la 'grupul securist din aşa-zisa opoziţie': 'PSD şi ALDE au readus legalitatea și normalitatea în Codul de Procedură Penală'

www.stiripesurse.ro
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat marți, că ”grupul securist din aşa-zisa opoziţie a devenit pur şi simplu isteric după modificările aduse Codului de Procedură Penală”, apreciind că acestea parlamentarii au readus legalitatea și normalitatea în CPP.

Vezi şi: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Cum se transmite bacteria care poate cauza CANCER la stomac

”Grupul securist din aşa-zisa opoziţie a devenit pur şi simplu isteric după modificările aduse Codului de Procedură Penală. Pentru că, să declari printre urlete şi injurii că modificările aduse de Parlament sunt bune numai pentru infractori, reprezintă forma cea mai pură şi cea mai gravă a propagandei de tip bolşevic pe care aceste personaje o promovează de ceva timp în spaţiul public. Iar Cioloş, aliatul PNL+USL, atinge noi culmi ale ipocriziei, lipsei de logică şi a slujirii absolute a Statului Paralel. Mesajul său se adaugă celor promovate de corul istericilor iubitori şi susţinători ai abuzurilor. Adică, tocmai tehnocratul preferat al lui Iohannis ţipă astăzi? Cel care, într-o singură noapte, fără dezbatere publică şi într-o manieră absolut obscură, a modificat prin ordonanţă de urgenţă nu mai puţin de 151 de articole ale Codului de Procedură Penală?”, a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei STIRIPESURSE.RO.

El a mai spus că parlamentarii PSD și ALDE ”au readus legalitatea și normalitatea în Codul de Procedură Penală”.

”Ținând cont de comportamentul aberant şi iraţional al unor ale Statului Paralel, din Parlament, dar şi din afara lui, trebuie făcute următoarele menţiuni: parlamentarii au readus legalitatea și normalitatea în Codul de Procedură Penală. Majoritatea PSD – ALDE a asigurat o dezbatere transparentă, extrem de clară şi consistentă a Codului de Procedură Penală, respectând în integralitate procedura de adoptare. În noua sa variantă, Codul de Procedură Penală garantează respectarea tuturor drepturilor procesuale în conformitate cu rigorile europene în materie și pune astfel capăt abuzurilor. Iar modificările adoptate răspund cerinţelor Curții Constituționale, CEDO şi directivelor europene, dar mai ales respectării drepturilor fundamentale ale omului”, a mai afirmat secretarul general adjunct al PSD.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat luni proiectul de modificare a Codului de procedură penală, cu 175 voturi "pentru", 78 voturi "împotrivă" şi o abţinere.

Vezi şi: Cele mai bune ceaiuri pentru stomac: Tratează durerile, balonarea, constipaţia sau diareea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.