Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu AMENINȚĂ: 'Sunt opinii în PSD care cer SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis! Săptămâna viitoare vedem, ori e laie, ori bălaie '

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis kovesi

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, anunță că președintele Klaus Iohannis va fi suspendat, dacă nu va pune în execuție decizia CCR, prin care e obligat să o revoce pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA.

”Sunt opinii în partid cu suspendare. Este foarte important să vedem ce decizia pe care o ia Iohannis. Adică trebuie să spună lae sau bălae, adică respectă Constituţia sau nu o respectă. Noi credem că este ultima săptămână (în care preşedintele va trebui să dea o decizie-n.r). Avem speranţa că săptămâna viitoare domnul Iohannis se va pronunţa.

Citește și: Ţiriac poate face afacerea anului – va câştiga 250 de milioane de euro

Ştiţi foarte bine că în momentele de ananghie PSD-ul este foarte unit. Cu toţii am decis că trebuie să mergem până la capăt, dar până la capăt, capăt. A fost ca niciodată o maximă solidaritate, micile neînţelegeri între noi s-au stins definitiv şi irevocabil, ştim exact ce avem de făcut, în următoarele zile vom face şi anunţuri pentru fiecare pas în parte.

Avem un plan pe puncte, ştim exact ce avem de făcut, de luni vom comunică public. Începând de ieri am primit foarte multe mesaje de la oamenii care ne au votat. Mesajul este unitar, nu daţi înapoi, mergeţi până la capăt, noi suntem mai mulţi decât cei care va critică şi sunt violenţi, va vom mai vota, nu daţi niciun pic înapoi. Până la capăt înseamnă că trebuie să explicăm oamenilor că nu instituţiile sunt ţintă PSD, ci oameni, cei de sus de tot care se joacă su subordintatii, care pot subjuca România, care decid cine trăieşte şi cine moare.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Adevărul despre afacerile fostului soţ al Mădălinei Manole .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.