Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu AMENINȚĂ trădătorii din PSD: 'Vor regreta cei cărora li s-a promis marea cu sarea'

Codrin Ștefănescu a declarat că cei care au trădat partidul, prin susținerea Guvernului Orban, vor regreta. Fostul secretar general al PSD a precizat că social-democrații vor regreta, la rândul lor, faptul că au permis prezența în formațiune a unor oameni „lipsiți de curaj și de caracter”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ultimă oră! Ajutoare de urgență aprobate de Guvernul Dăncilă! Cine va beneficia de bani

„Vor regreta cei care au trădat. Vor regreta cei care i-au susținut. Vor regreta cei care au conspirat. Vor regreta cei care s-au lăsat ademeniți. Și cărora li s-a promis marea cu sarea. Pentru că tuturor li s-a promis câte ceva important! Vor regreta în final până și cei care i-au votat cândva. Cu toții!”, a scris Codrin Ștefănescu, luni seara, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că cei din PSD vor regreta faptul că au permis să existe în partid astfel de persoane lipsite de caracter.

„Iar noi, cei din PSD, vom regreta că am permis printre noi prezența unor oameni lipsiți de curaj și lipsiți de caracter”, a conchis Ștefănescu.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat luni, după învestirea noului Guvern cu 240 de voturi „pentru”, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susținere lui Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

Parlamentarii social-democrați care au fost prezenți și au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu și deputatul de Bacău Elena Hărătău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.