Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu anunță RĂZBOI în CEx-ul PSD: Vom regla lucrurile cum nu se așteaptă nimeni

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că în două-trei săptămâni va avea loc un Comitet Executiv al partidului, în care vor fi reglate "lucrurile cum nu se așteaptă nimeni". Afirmația vine în contextul scrisorii deschise trimisă, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD.

Citește și: ALERTĂ - Gabriela Firea, scrisoare deschisă către membrii PSD: Nu trebuie să alegeți între mine și Dragnea

"Ca să-i lămuresc pe colegii noștri și le transmit în felul următor. Am ascultat toate declarațiile și toate bazaconiile care s-au spus în spațiul public. În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD și acolo vom regla lucrurile cum nu se așteaptă nimeni. Vreți să vă spun de ce a discutat Mihăiță Vîrză (deputat PSD de București - n.r.) prostiile alea? Nu, o le discutăm în partid. În condițiile acestei lupte, nu ne convine nouă ca partid să avem o astfel de dizidență. Nu iau deloc în glumă aceste șase zile și să-i ferească Dumnezeu pe cei care trimit scrisori deschise să trimit eu o scrisoare, că eu sunt iubit în partidul acesta. Eu joc după niște reguli, ca toți membrii din PSD, ne reglăm treburile în interior. Când vii și spui lucruri în exteriorul partidului ajuți adversarii, prin mesajele din acest partid domnii de la PNL au cerut comisie de anchetă parlamentară (care să ancheteze presupunele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea – n.r.)", a afirmat Codrin Ștefănescu, la o emisiune difuzată vineri seară de România Tv.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, vineri, o scrisoare deschisă membrilor PSD, transmițând în document că nu are un război cu Liviu Dragnea, că nu se pune problema unei alegeri între ea și liderul PSD, precizând totodată că refuză să ia în calcul excluderea din partid.

Edilul precizează că nu vrea să fie desemnat candidat la alegerile prezidențiale și că refuză să ia în calcul excluderea din PSD. Primarul general al Capitalei reiterează, în scrisoare, că a fost toată viața un om de stânga, că provine dintr-o familie simplă și că s-a obișnuit să obțină prin muncă orice rezultat, motiv pentru care, susține Firea, a rămas fidelă valorilor social-democrației. Gabriela Firea mai susține și că intervenția jandarmilor la miting a fost una legitimă.

Aceasta vrea o nouă abordare în partid, respectiv ca șefii formațiunii "să aibă un dialog permanent cu toți vectorii săi, începând de la miniștri, deputați, senatori, continuând cu primari, președinți de Consilii Județene, consilieri locali și terminând cu președinții de organizații, pentru că numai în acest fel evităm situația actuală în care suntem decuplați de agenda reală a oamenilor".

Ulterior, deputatul PSD de București, Mihăiță Vîrză, și-a exprimat solidaritatea cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a trimis vineri o scrisoare colegilor social-democrați în care a spus că nu are un război cu Liviu Dragnea.

PNL și PMP au depus, joi, la Biroul permanent al Camerei Deputaților o cerere prin care solicită înființarea unei comisii de anchetă privind presupusele interceptări ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat deputatul liberal Florin Roman.

Gabriela Firea, a anunțat, miercuri seară, că are informații certe că liderul PSD Liviu Dragnea o spionează, îi urmărește activitatea și chiar a pus oameni să-i supravegheze clădirea Primăriei și casa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.