Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, anunț URGENT: Vorbește despre EXCLUDEREA din PSD a Gabrielei Firea și a lui Robert Negoiță

jurnalul.antena3.ro
codrin-stefanescu-psd

Codrin Ștefănescu a declarat că în ședința CEX a PSD s-a discutat despre excluderea lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, din partid. Marian Oprișan e cel care i-a reproșat lui Negoiță atacurile la adresa conducerii și a Guvernului și l-a amenințat că dacă ele vor continua, va cere excluderea sa din PSD. În plus, primul pas va fi făcut: Negoiță va fi revocat de la președinția Asociației Municipilor din România.

În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, Ștefănescu a declarat că primarul general urmărește să fie exclusă din PSD.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

”Vor mai aveam loc două rânduri de întâlniri, astăzi și mâine. Legat de demisie, după declarația lui Robert Negoiță, Marian Oprișan, vicepreședintele partidului a spus că dacă se mai întâmplă o dată ca un coleg să facă astfel de declarații care ne aduc destul de multe prejudicii de imagine și au început să întrebe colegii din țară dacă mai tolerăm prea mult timp așa ceva și a spus că data viitoare el va cere pur și simplu excluderea din partid a lui Robert Negoiță, iar vis a vis de funcția pe care o deține de președinte al primarilor de municipii, vom cere revocarea din funcție și alegerea unui alt primar al nostru din țară în această funcție. Această propunere s-a lăsat cu aplauze în sală. Asta a fost tot. Nu a fost nicio tensiune. Am avut o discuție colegială. Ne-am săturat să vedem scrisori deschise, tot felul de reproșuri în presă.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

Trebuie să intepretăm anagramele. Eu nu sunt comentatorul de Facebook al doamnei Firea. Eu spun un lucru foarte tranșat. Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid și văd că ține cu tot dinadinsul, prin astfel de scrisori și astfel de atacuri la adresa Guvernului, a premierului, a bugetului, să găsească motive prin care să îi enerveze pe colegii din CEx să o dea afară. Nu o să o dăm afară. Deci dacă vrea să plece, își pune mandatul pe masă, își dă demisia și pierde mandatul de primar. Simplu. Altfel, ea are niște îndatoriri. Bucureștenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea în mod special, ci pentru promisiunile pe care le-au făcut și noi comunicatorii care am ieșit la televizor și am explicat de ce este bună Gabriela Firea și ce va face pentru bucureșteni, iar bucureștenii așteaptă încă aceste lucruri să se producă. Să nu mai fie ambuteiaje, să circulăm normal în București, pentru că este sufocant, să discutăm despre metrou, liniile de tramvai, pistele de bicicliști.

Noi am fi vrut să facem un anunț legat de buget care viza milioane de români, iar președintele a venit cu această propunere, de tăiere a bugetelor serviciilor secrete.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și: Liviu Dragnea scoate artileria grea și lovește decisiv! Sume importante vor fi tăiate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.