Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu anunță că Liviu Dragnea are nevoie de operație: 'În câteva zile va accepta invitația unei televiziuni'

Inquam Photos / Octav Ganea
codrin stefanescu mircea draghici dna

Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, anunță că fostul lider al PSD are nevoie de operație, chiar dacă starea sa este în general una bună. Dragnea are probleme cu spatele și, potrivit lui Ștefănescu, acestea s-au agravat în perioada petrecută în penitenciar. Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea va acorda în curând un interviu unei televiziuni.

„Am promis cā vā țin la curent! Dupā foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil. Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altā variantā, mai sunt doi care trebuie sā-l vadā, pentru cā programul a fost modificat dupā ce l-au convocat la DNA. Vā amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. In rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi dupā anunțul acesta! Vā imbrāțișeazā pe toți!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.