Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu calmează spiritele după atacul frontal al lui Dragnea la adresa premierului: 'Nu s-a referit la Viorica Dăncilă, ci la întregul Guvern'

Instagram
Codrin Ștefănescu

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat miercuri, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, că Liviu Dragnea s-a referit la întregul Guvern atunci când i-a transmis Vioricăi Dăncilă că nu trebuie să uite de ce a fost pusă în fruntea Executivul.

Liviu Dragnea aruncă NUCLEARA: SRI mi-a făcut deja plângere la Parchetul General

Întrebat ce a vrut să spună de fapt liderul PSD prin această afirmație, Codrin Ștefănescu a răspuns: „Nu s-a referit la Viorica Dăncilă, ci la întregul Guvern. Noi le aducem aminte tot timpul colegilor noștri că sunt numiți politic de către o coaliție care a câștigat alegerile, pe baza unui program de guvernare care trebuie bifat punct cu punct. De foarte multe ori le-am atras atenția colegilor din Guvern - de aia am făcut și multe remanieri - că mai puțin sunt importante vizitele în străinătate și mesele rotunde cu omologii din Europa și foarte important este programul de guvernare și binele românilor de aici. (...) De aceea, foarte mulți dintre miniștri au fost tot timpul puși să muncească și mai mult și să dovedească competențe”.

Într-un interviu pentru Adevărul Live, Liviu Dragnea spune că va analiza situaţia Vioricăi Dăncilă în ce priveşte relaţia ei cu partidul, după alegeri.

„Analizăm după alegeri, dar nu numai pentru dumneaei, e un sfat al meu pentru orice care ajunge întâmplător şi temporar într-un guvern. Să nu uite pentru ce a fost pus acolo, a fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut covârşitor de către români. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte acolo şi nu consideră că ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a răspuns Dragnea, pe un ton foarte dur, întrebat care sunt relaţiile PSD cu premierul, în condiţiile în care partidul deja şi-a dărâmat două guverne în ultimii doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.