Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: 'Liviu Dragnea era liber dacă ne votau toți cei pentru care ne-am luptat'

codrin stefanescu

Fostul secretar general al PSD, Cordin Ștefănescu, susține că Liviu Dragnea ar fi fost liber dacă Partidul Social Democrat ar fi câștigat alegerile. „Au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe!”, spune Ștefănescu, un apropiat al fostului lider PSD.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

La europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el! Dar cei de mai sus au vrut abuzuri, bătaie de joc și umilințe! Și i-au votat cu doua mâini pe rezisti si peneliști! Iar astăzi ies in strada in speranța ca indivizii āstia ii vor asculta. Se insealā! Nici măcar nu le pasā de ei!”, a precizat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.